Zvijezde rock i hip-hop-a oduševile na Kaleidoskopu

Međunarodni festival umjetnosti mladih Kaleidoskop četvrte je večeri pružio zanimljivu mješavinu rock i hip-hop izvođača. Nastupali su: Koža; Helem Nejse; Frenkie, Kontra i Indigo; Valentino; Rambo Amadeus i Marčelo.

Večer je otvorio alter rock sastav Koža, te su između ostalih izveli pjesme “Treba se radovati”, “Niko nisam danas”, “Mrak”.

Pop-rock grupa Valentino izvela je neke od svojih starih pjesama “Volim te još”, “Samo sklopi okice”, “Idu ptice selice”, “Oka tvoja dva”, te tako sigurno sve svoje fanove, a pogotovo one starije vratila u period 80ih i  90ih kada su ove pjesme izašle.

Na Kaleidoskopu su također nastupali Frenkie, Kontra i Indigo, zanimljivim nastupom i energičnim setovima izvevši pored novih pjesama kao što je “Tupakamaru” i neke od starijih – “Raise” i “Izgubljeni snovi”.

Na kraju večeri na velikoj bini Kaleidoskopa nastupao je Marčelo, sa pjesmama “Suze”, “Laž”, “Muk”, “Pegla”, te pružio zasigurno jedan od nastupa koji je obilježio ovu večer. S obzirom da nastup nije trajao dugo, izveo je na kraju “Jedan život”, a cappela i tako zatvorio ovu pretposljednju koncertnu večer Kaleidoskopa.

Danas su na programu:

10:00 – 22:00  Kaleidoskop art (Gradski park)

Grafiti „Positive vibe“ (Gradski park)

Rad na muralu, Barok Art Distrikt (ulica Barok)

20:00 KONCERT (park kod bivše Muzičke škole)

  • Generacija Bez Kompasa
  • E-Play
  • Letu Štuke
  • Jinx
  • Zoster

(fejm.ba)