Robinzon Brodolom 9 i Robinzon Brithday party – Odlične zabave na jezeru Modrac

Ove godine najavljuju „pakleno toplo ljeto“, a temperaturu će do tačke usijanja dodatno podići i dva Robinzon party-ja, koji se već tradicionalno održavaju tokom ljeta u koncertnoj areni Restorana Robinzon na jezeru Modrac/Lukavac.

U mjesecu julu nas očekuje Robinzon Brodolom 9, a u avgustu Robinzon Birthday party i to jubilarni, jer restoran Robinzon sa ovim party-jem slavi dvadeset godina svog uspješnog rada. Robinzon party-iji su dešavanja koja svake godine okupe par hiljada ljubitelja elektronske muzike i dobre zabave na ovoj lokaciji.

Do sada su ugostili najveća imena ovoga muzičkog žanra poput Rogera Sancheza, Tom Novy-a, Global DJ’s, Jerry Ropero, Niki Belucci, Yollande Be Cool, Kaiserdico, Sebastien Leger-a, Manuel De La Mare-a … uz potporu najboljih domaćih izvođača.

Termin prvog party-ja već je poznat i to je 01.07. 2017 godine. Termin je poznat, ali organizatori još uvijek nisu otkrili ko će nas sve zabavljati te noći. Otkrili su tek toliko da je glavna zvijezda večeri, čovjek koji je po mišljenju francuskog DJ MAG-a, zaslužio titulu najboljeg DJ u kategoriji EDM za 2016 godinu.

Znači i ove godine očekuje nas ljeto puno dobre zabave na Modracu … pridružite nam se!/H.Dedić/