Informacija za navijače uoči meča BiH – Grčka

Poštovani navijači,

U svjetlu nadolazeće utakmice „A“ reprezentacije BiH protiv selekcije Grčke i naših zajedničkih nadanja da će Zmajevi u ovom veoma značajnom meču izboriti povoljan rezultat, želimo vas podsjetiti na obavezne sigurnosne mjere na stadionu „Bilino polje“ u Zenici:

Ulaznica vrijedi isključivo za jednu osobu,
Djeci do 7 godina nije dozvoljen ulaz, a djeca starija od 7 godina moraju imati ulaznicu,
Strogo je zabranjeno i zakonski kažnjivo unošenje pirotehničkih sredstava i alkoholnih pića, kao tvrdih predmeta,
Nije dozvoljeno unošenje transparenata koja nemaju obilježja BiH,
Iz bezbjedonosnih razloga, gledaoci trebaju zauzeti svoja mjesta najkasnije sat prije početka utakmice u sektoru za koji posjeduju ulaznicu.
Svaki navijač će na stadionu dobiti zastavicu BiH koje će biti korištene u skladu sa uputama oficijelnog spikera na stadionu.

Imajući u vidu da je u toku mjesec posta za pripadnike islamske vjeroispovjesti, bit će obezbijeđen besplatan sendvič i flaša vode, kako bi se navijači koji poste okrijepili pred početak utakmice. Mjesta za preuzimanje sendviča i vode će se nalaziti na svakoj tribini stadiona i bit će vidljivo označena.

Na kraju još jednom pozivamo na fer i sportsko navijanje sve navijače i navijačke grupe naše reprezentacije. Pokažimo dostojanstvo i poštovanje. Podržimo naše Zmajeve grlom i dlanovima.

Zajedno do konačnog cilja, Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018!