ZZO TK od sutra ponovo na raspolaganje građanima stavlja poslovni prostor u TC Sjenjak

Zavod zdravstvenog osiguranja Tuzlanskog kantona od četvrtka, 29.09.2022. godine ponovno na raspolaganje građanima stavlja poslovni prostor u TC Sjenjak.

Osigurana lica sa područja Grada Tuzla ovdje će moći podnositi zahtjeve za izdavanje elektronskih legitimacija (e-Legitimacija) i preuzimati elektronske legitimacije (e-Legitimacije).

Iz ZZO TK napominju da će osigurana lica moći ostvariti pravo samo na navedeno, i istima se neće pružati ostale usluge iz djelatnosti rada Zavoda.

Osigurana lica i dalje mogu podnositi zahtjeve i preuzimati elektronske legitimacije i u poslovnici Tuzla u sjedištu Zavoda zdravstvenog osiguranja Tuzlanskog kantona.

Ponovno otvaranje prostorija u TC Sjenjak ima za cilj olakšano pružanje preciziranih usluga svim građanima i osiguranicama Grada Tuzla, sa akcentom za gornji, odnosno istočni dio grada.

Novom lokacijom Zavod nastoji građanima omogućiti bolji i brži pristup uslugama, ali i da rastereti poslovnicu Tuzla koja djeluje u sjedištu Zavoda, odnosno, da se izbjegnu gužve i redove ispred prostorija Zavoda.