Znakovi koji odaju da ste stvoreni jedno za drugo

Ponekad je teško znati što druga osoba misli, no postoje signali koji će vam dati do znanja da vaš partner s vama planira ozbiljnu i dugu vezu. 

Imate iste ciljeve

Oboje želite život u istom gradu, želite posjetiti iste države i imate istu ideju o zasnivanju ili ne zasnivanju obitelji. Naravno da ne morate željeti sve iste sitnice, međutim bitno je da idete kroz život u istom smjeru.

Razumijete jedno drugo

Poštujete međusobnu privatnost i prepoznajete potrebe partnera. Jasno vam je kako trebate reagirati u određenim situacijama i razumijete kada trebate djelovati, a kada pustiti partnera da sam riješi svoj problem.

Prošli ste kroz razne situacije

Ako ste pomogli jedno drugom u teškim situacijama, to vas je zasigurno dodatno zbližilo i stabiliziralo vašu vezu jer ste uspjeli prebroditi i nedaće koje su vam se našle na putu.

Iako vam se veza ne vrti oko seksa, on je odličan

Fizička privlačnost je bitna, no ne i najvažnija. Stoga je bitno znati da vam vaš partner prvenstveno mentalno odgovara. Međutim, seks igra veliku ulogu u ljubavnoj vezi pa nije nikako loše ako vas vaš partner i nakon duge veze uspije ostaviti bez daha.

Brzo se pomirite

Nijedna veza nije potpuno ružičasta i bez ijedne prepirke. Međutim, vi i nakon svađe znate kako se pomiriti i brzo raščistiti predmet rasprave.

Jedno drugom ste najveća podrška

Neprestano potičete jedno drugo k cilju i prvi ste tu kako biste svom partneru pružili ruku kada padne.

Ugodno vam je provoditi vrijeme u tišini

Sjedite na terasi, gledate u daljinu i ne razgovarate ni o čemu već samo uživate u trenutku. Iako zvuči jednostavno, nije često i kratka tišina zna stvoriti nelagodu, što ukazuje da vam i nije toliko ugodno samo prisustvo te osobe.

Između vas ne postoje tajne

Jedno drugom ste najbolji prijatelj i možete si reći baš sve bez ikakve osude.

Potpuno vjerujete jedno drugom

Nemate potrebu pretraživati partneru po mobitelu i neprestano ga zvati kako biste provjerili gdje se nalazi, već mu vjerujete na riječ i osjećate se ugodno čak i kad se ne čujete neko vrijeme.

(Index.hr)