ZH-ZOLA: U subotu, 8.jula- Rođendanski Shopping day

ZH-Zola doo iz Živinica u subotu 08.07.2017. godine organizuje Rođendanski Shopping day.

„ Jedino mi poklanjamo za rođendan“ je slogan našeg Shopping day-a,jer je treći rođendan našeg prodajnog centra i razlog organizacije ovog Shopping day-a.

Svojim vjernim kupcima smo ponovo priredili specijalne uslove kupovine čitavog našeg bogatog asortimana.
Spomenućemo da će taj dan svih 25.000 aritkala biti na akciji, a izdvojili bi slijedeće grupe roba ;

Bijela tehnika, elektro materijal, rasvjeta, keramičke pločice i oprema za kupatila će imati popust od 20 %, kao i kompletan asortiman domaćinstva ( posuđe, posteljine…), te boje i lakovi.
Crijep, Ytong blokove, kao i svi proizvode Ciglane će se moći kupiti sa popustom od 10 %.

Posebno bi istakli fasadni program, kojeg će kupci moći kupiti sa 10 % popusti, a istakli bi pogodnosti Ceresit fasadanog sistema, čijom kupovinom, pored navedenog popusta od 10 % za kupljenih 100m2 fasdanog sistema, dobijate i 240 KM poklon bon, kojeg možete iskoristiti isti dan.

Pored gore navedenog istakli bi i kotlove i kamine na pelet, renomiranog domaćeg proizvođača Kovan, koje će kupci moći kupiti sa 5 % popusta i besplatnom tonom Premium peleta kao poklonom.Svi proizvodi takođe poznatog domaćeg proizvođača Lafat Komerc iz Kalesije naši kupci će moći kupiti sa 20 % popusta.
Pelet će kupci moći kupiti sa 10 % popusta.

S obzirom da se u asortimanu ZH –Zola doo nalazi više od 25.000 artikala, kupci će putem naše Facebook stranice i ostalih lokalnih medija biti obaviješteni o svim pogodnostima koje smo priredili za subotu 08.07.2017. godine.

Napomenućemo da će prodajni centar ZH-Zola u subotu biti otvoren od 7 – 19 sati i da se isti nalazi u Živinicama u I ulici br.11.

Na naš rođendan su svi pozvani, jer „Jedino mi poklanjamo za svoj rođendan i dođite da ga proslavimo zajedno, poručuju iz ZH-Zole./Press Team/