Tuzla servis: Naselje Podšići je bez vodosnabdijevanja radi kvara na cjevovodu.

*** VODOVOD – Naselje Podšići je bez vodosnabdijevanja radi kvara na cjevovodu. Vodosnabdijevanje ostalih područja Grada Tuzla je uredno.

*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen jedanput, evidentirano je izvršenje četiri krivična djela, dogodilo se osam saobraćajnih nesreća
.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 205 zdravstvenih usluga.

*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna brigada Tuzla u protekla 24 sata imala je tri intervencije.

*** JKP KOMUNALAC – Odvoz smeća na području Grada Tuzla u ljetnom periodu vršiti će se od 06:00 sati. Dimnjačari JKP ”Komunalac” Tuzla do 04.07.2022. godine planirali su preglede i čišćenje individualnih dimnjaka u MZ G. Lipnica, S. Lipnica i Lipnica. Termin možete zakazati na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: dimnjacari@komunalac.com.ba.

*** PORODILIŠTE – U porodilištu UKC-a Tuzla rođenw tri bebe, jedna djevojčica i dva dječaka. U privatnim porodilištima na području Tuzle rođeno su dvije bebe, jedan djevovjčica i jedan dječak.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akciji dobrovoljnog darivanja krvi možete se odazvati svaki radni dan u Poliklinici za transfuziologiju JZU UKC Tuzla od 8 do 15 sati.
*** PANNONICA – Podaci za 03.07.2022. nisu dostupni.