Šta žene najviše odbija za vrijeme vođenja ljubavi

Prema stručnjaku za veze i seks Trejsi Koks postoji niz stvari koje partner radi tokom seksa, a koje žene baš i ne vole.

“Imali ste fantastično iskustvo u krevetu i bilo vam je super. Žene, ne vole da se baš o ovome priča, jer postoji mogućnost da će se kasnije osjećati neprijatno”, kaže Trejsi.

Ona je dodala da žene nervira kada muškarac ne nose kondom: “Odbijati zaštitu nije dobra ideja! Ne misliti o zdravlju, trudnoći… Da li treba biti toliko sebičan?”

Takođe, preskakanje predigre nije omiljeno kod žena: “Potrebno je vrijeme da se žena “zagrije” i nadimci kao što je “bejbe” ili “ljubavi” nisu baš popularna. Žene više vole da ubacite neki dobar nadimak koji će samo vas dvoje da asocira na vođenje ljubavi”.

Trejsi smatra da ne bi trebalo da se upražnjava maratonsko vođenje ljubavi: “Uporno insistiranje da se doživi orgazam, nije seksi. Istraživanja govore da je za njega potrebno oko 13 minuta i nije preporučnjivo da se insistira na nečemu ako ne ide”, kaže stručnjak.

Međutim, to nije uvijek slučaj, jer ih ponekad paparaci uhvate “na spavanju”, pa ne ispadaju onako kako su zamislile, prenosi Super žena.