Sitnice koje muškarce obaraju s nogu

Osobe ženskog pola imaju tu suludu sposobnost da izluđuju muškarce, a da pri tom ne rade ništa posebno.

U pozitivnom smislu naravno. Ponekad je zapravo smiješno koliko je lako zavrtjeti pamet tim “opasnim momcima” bez većeg truda. Ako ste se ikad zapitali šta je to, što ih obara s nogu, pri čemu je to za vas samo pokret rukom jer vam smeta kosa na licu, donosimo vam danas malu listu onog što muškarci smatraju neodoljivim, prenosi portal zenskimagazin.rs

PRIVLAČENJE PRSTIJU KROZ KOSU

Ah ta kosa! Kada se ženska osoba igra pramenom svoje kose, to je klasičan oblik zavođenja ali muškarcima je apsolutno neodoljiva situacija u kojoj ona nesvjesno provlači prste kroz kosu, ne obazirujući se pri tom na haos koji je upravo napravila od svojih vlasi.

POPRAVLJANJE KRATKIH PANTALONA I MRDANJE KUKOVA PRI TOM

Ovoj situaciji nije potrebno puno pojašnjenja. Ne treba da budete ekspert da shvatite da ih sam pogled na vaše kukove, stomak i zadnjicu dovodi do ludila. Ako pri tom pomjerate svoje kukove kako bi popravili svoje kratke pantalone koje su se previše podigle ili spustile, vaš muškarac će ostati zatečen.

JUTARNJI IZGLED BEZ ŠMINKE

Nema ništa ljepše od jutarnje svježine i prirodne ljepote djevojke na kojoj nema ni traga šminke. Posebno je muškom polu neodoljivo to što su upravo oni svjedoci vaše netaknute ljepote. Iako devojke imaju tendenciju da bježe u kupatilo dok otvore oči, ono što ne znaju je da muškarci želi da uživaju u njihovoj jedinstvenosti makar malo duže.

NOŠENJE NJEGOVE KOŠULJE I NIČEG ISPOD NJE

Kada devojka nakon vođenja ljubavi ili rano ujutro jednostavno navuče košulju svog voljenog ne oblačeći pri tom ništa ispod nje, muškarcu je to apsolutno neodoljivo. Ovakav vaš postupak njemu signalizira da se u nečem što mu pripada vi osjećate komotno, što mu pričinjava veliko zadovoljstvo.

GRICKANJE DONJE USNE

Teško je objasniti zašto je muškarcima toliko neodoljivo kada djevojka grize svoju donju usnu. Bilo da pri tom spušta pogled ili ga gleda direktno u oči, rezultat je u oba slučaja isti – on je kao omađijan. Ako želite da mu pošaljete tajnu poruku koju će smo on razumeti, gricnite svoju donju usnu i posmatrajte kako pokušava da vas – ukrade.