Program Sarajevo Film Festivala u Tuzli

Od 11. do 18. augusta, u datumima održavanja 29. Sarajevo Film Festivala, u filmskim projekcijama na otvorenom imat će priliku uživati i publika u Tuzli.

U Bingo Ljetnom kinu Tuzla na Trgu slobode projekcije počinju u 20:30 sati.

Program u Bingo Ljetnom kinu Tuzla počinje 11. augusta, filmom POLJUBITE BUDUĆNOST Nenada Čičina-Šaina, a projekcije će se održavati svaku večer od 20:30 sati.

Na programu su filmovi: OPALO LIŠĆE Akija Kaurismäkija u subotu, 12. augusta; PROŠLI ŽIVOTI Celine Song (u nedjelju, 13. augusta), SNOVI JEDNOG ROBOTA Pabla Bergera (u ponedjeljak, 14. augusta), BOSANSKI LONAC Pave Marinkovića na programu je u utorak, 15. augusta, KRALJEVSTVO ŽIVOTINJA Thomasa Cailleya u srijedu, 16. augusta, EKSKURZIJA Une Gunjak u četvrtak, 17. augusta i posljednjeg dana programa, u petak, 18. augusta bit će prikazan film SMRT DJEVOJČICE SA ŽIGICAMA Gorana Kulenovića.

Ulaznice

Ulaznice za filmove u programu u Tuzli u prodaji su online, putem web stranice Sarajevo Film Festivala: www.sff.ba, tickets.sff.ba i putem naše nove mobilne aplikacije. Uz onlinekupovinu ulaznica omogućen je niz pogodnosti.

Prodaja ulaznica u Turističko informativnom centru Tuzla (Soni trg 6) počinje u srijedu, 9. augusta, a ulaznice se mogu kupiti svakim danom od 13 do 20:30 sati.