Prijavite se: Tuzla u februaru domaćin “Festivala palačinaka”

Gradska Kafana, Snack Bar BAGUERI & Hotel Tuzla na zanimljiv način će obilježiti Svjetski dan palačinaka, koji je 13.02.2018 godine – Festivalom palačinaka.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane, sve one koji smatraju da prave „najbolje palačinke“ da im se pridruže i zauzmu svoje mjesto na platou Hotela Tuzla.

– Planirano je da Festival traje tri dana (13., 14. i 15. februara), a sva događanja će biti organizovana na platou Hotela Tuzla (gdje je održana i manifestacija Advent u Tuzli). U slučaju lošeg vremena cijelu manifestaciju premještamo u restoran Breza. Na Festivalu palačinaka mogu učestvovati i profesionalci (ekipe ugostiteljskih objekata), ali i amateri. Znači okupite svoj tim i dođite da pobjedite, jer osim što je Festival prodajnog karaktera (ono što napravite naravno možete i da prodate J ) on ima i svoju takmičarsku notu – poručili su organizatori.

Stručni žiri će birati:

– Najatraktivniji palačinak
– Najinventniji palačinak
– Najinteresantniji palačinak
– Najukusniji slatki palačinak
– Najukusniji slani palačinak
– Najluđu ekipu u kućici
– Najveseliji tim

Osim palačinaka na Festivalu mogu da se prijave i učestvuju i ostala „slatka iznenađenja“ tako da nas očekuje prava fešta, začinjena sa cjelodnevnim DJ partyjem.

Dođite da zajedno uživamo i otkrijemo – Ko pravi najbolje palačinke u Tuzli?

Više informacija i prijave na Facebook stranicama Gradska Kafana TuzlaSanck Bar Bagueri i Hotel Tuzla ili na broj telefona 061 186 104.

(Nezavisni.ba)