Porodica Radford iz Velike Britanije očekuje 21. dijete

Sue (43) i Noel Radford (47) iz Velike Britanije, prošle godine su dobili 20. dijete, a nedavno su objavili da čekaju svog 21. člana.

Kada se prošle godine u septembru rodio Archie kao 20. dijete ovi roditelji su rekli da su zadovoljni što su zaokružili broj te istakli kako je on posljednji.

Bračni par iz grada Morecambe prvi put su se sreli kada je Sue imala samo sedam godina, a prvog sina su dobili prije 28 godina kada je Sue imala samo 14.

Riječ je o najvećoj porodici u Velikoj Britaniji koja svakodnevno opere devet mašina veša, a mjesečno potroši 30 flaša tečnog deterdženta. Dnevno potroše četiri rolne toalet-papira i nekim čudom uspijevaju se prehraniti sa 300 funti sedmično.

Trenutno žive u velikoj kući vrijednoj 240.000 funti, nekadašnjem domu za stara i bolesna lica, koju su kupili prije 11 godina. Ponose se što nemaju kreditne kartice, dugove, a uspijevaju i svake godine otići na odmor.

Sue i Noel već imaju i troje unučadi koje je rodila njihova 24-godišnja kćerka Sophie.

Sada ovi roditelji očekuju djevojčicu koja će se pridružiti Christopheru (28), Sophie (24), Chloe (22), Millie (15), Jacku (21), Danielu (19), Lukeu i Millieu (17), Katie (15), Jamesu (14), Ellie (12), Aimeeu (11), Joshu (10), Maxu (9), Tillieu (8), Oscaru (6), Casperu (5), Hallie (4), Phoebe (2) te najmlađem Archieju ( 9 mjeseci). Najmlađem su prošle godine braća i sestre dali ime jer roditelji više nisu imali ideja.

Najmlađem su prošle godine braća i sestre dali ime jer roditelji više nisu imali ideja.

(Klix.ba)