Poboljšajte zdravlje uz ova tri savjeta

Fibi je odlučila da pomogne svima onima koji imaju sličan problem i krenula je da osluškuje svoj organizam, a tri stvari za poboljšanje zdravlja su presudne.

1. Eliminacija hrane koja može da izazove zapaljenja 

“Najčešći tip zapaljenja je autoimunski hronični proces koji se zove hronični limfocitni tiroiditis ili Hašimoto tiroiditis. Prvo sam eliminisla kafu, šećer i alkohol. Nestali su na 30 dana iz mog života. Verujem da mnogo ljudi obožava ove poroke.  Polako ih smanjite, jer npr. ako ne ostajte kasno nije neophodno da pijete kafu sutradan. Bitno je da otkrijemo koje namirnice škode tijelu, da li su to npr. mliječni proizvodi i gluten koji izazivaju zapaljenja u organizmu.  Ipak, morate naći svoj recept. 

2. Tanjir u bojama duge

Preporučujem da u svoj režim ishrane uvrstite što više povrća. Jake, živoposne boje povrća su naznake o andioksidantima, ali i o kvalitetnim hranljivim sastojcima koje su neophodni tijelu. Moj apsolutni favorit je kurkuma, koja ima i antiinflamatorno dejstvo.

3.  Bez industrijskih preparata za lepotu

Pored hemije za kuću, razne kreme, mlijeka za tijelo i sl. bi trebalo izbeći. Jednostavno oslobodite se toksičkog tereta i jednom kada padne odluka mnogo lakše se ide kroz živo, zaključila je.