Panonika: Svečano otvorenje sezone uz hitove Crvene Jabuke

Panonska jezera u Tuzli svečano otvaraju sezonu 11.06. ove godine. Posjetitelji će moći uživati u raznim aktivnostima, a šta ih to sve čeka pročitajte u saopštenju Turističke zajednice Grada Tuzla koji prenosimo u cjelosti:
Poštovani gosti i ljubitelji Panonike, Turistička zajednica Grada Tuzla i JP Pannonica d.o.o. Tuzla imaju izuzetnu čast da vas pozovu da svojim učešćem obogatite, a zajedno sa nama i našim partnerima svečano obilježimo početak Ljetne turističke sezone 2022.
Dana 11.06.2022. godine (subota), sa početkom od 11:00 sati na kompleksu slanih Panonskih jezera u Tuzli bit će upriličena cjelodnevna zabava za sve posjetitelje. Na sva tri jezera posjetitelji će moći da uživaju u sajamskom-zabavnom-rekrativnom i muzičkom programu. Muzički program će započeti dan ranije, u PETAK 10.juna od 20 sati koncertom velike pop-rock grupe CRVENA JABUKA , a nastaviće se sutradan 11.juna (SUBOTA) večernjim koncertom mlade hip/hop grupe HELEM NEJSE i mlade reperke MUHA .
Partner cjelodnevne zabave je kompanija BINGO Tuzla sa svojim poslovnim partnerima koji će posjetiteljima predstaviti svoje proizvode uz slobodnu degustaciju i nagradne igre.
Večernji koncerti muzičkih grupa CRVENA JABUKA , HELEM NEJSE i MUHA će se održati u koncertnom prostoru ljetne bašte VRTIĆ na prvom jezeru Panonike.
DOBRO DOŠLI! “