Nova nada Bratstva iz Gračanice

Ekipa Bratstva iz Gračanice, poslije igara koje nisu bile na njenom nivou, odlučila je da podmladi sastav i da uigra ekipu za budući period gdje bi to ponovo bila ekipa koja će zauzimati sami vrh Prvoligaškog takmičenja u F BiH. Tako su u ekipi sve više počeli da dobivaju mjesto igrači koji su stasali iz mlađih kategorija ovog kluba. Svakako da se tu najviše ističe ime osamnaestogodišnjeg Huse Avdagića, mladića koji potiče iz prave fudbalske porodice.

Svojim igrama već polako ustaljuje i mjesto u prvoj ekipi Bratstva jer igrači kao što je on su na cijeni. Igra krilnu poziciju ili mjesto špica, tako da su u savremenom fudbalu potrebni baš takvi igrači koji su izuzetni za kontre ili polukontre. Pogotovo što ga odlikuje izuzetna brzina, opasan je u igri jedan na jedan i time ostvaruje ono što moderan fudbal traži, igrača koji jednim prodorom može da riješi utakmicu. Taj njegov potencijal i želju za golovima vidjeli su i u stručnom štabu Bratstva, tako da već počinje dobijati solidnu minutažu.  Uskoro bi se moglo očekivati da se ustali u prvoj ekipi što bi bilo od velikog značaja i za samu ekipu, imati što više mladih domaćih fudbalera u svom sastavu

Ovo i jeste period kada su mladi igrači na posebnom testiranju svoje ličnosti, šta činiti i da li će uspjeti? Mladog Avdagića to ne bi trebalo da brine jer njegovi kvaliteti jasno stavljaju do znanja da će Bratstvo za duži period dobiti opasnog napadača koji ima potencijala da napreduje i više od lige u kojoj trenutno nastupa. Pred njim je svjetla fudbalska budućnost, samo je treba stići i uhvatiti a obzirom na njegovu brzinu i kvalitet, vjerujemo da će to biti ubrzo.

Suad Krajnović