Nađa Đulović predstavlja BiH na prestižnom stonoteniserskom kampu u Podgorici

Nađa Đulović je mlada stonoteniserka, koja gradi svoju sportsku karijeru u STK “Kreka” Tuzla. Njena blistavi put od samog početka ide uzlaznim tokom, pokazujući veliki talent i izuzetno zalaganje.

Iako ima tek 11 godina, Nađa već godinama osvaja turnire u državi i regionu, a sada je okrunjena i zlatnom medaljom na Državnom prvenstvu Bosne i Hercegovine za mlađe kadete i kadetkinje, održanom u Tuzli 15.05.2021. godine. Iako još uvijek nastupa u kategoriji najmlađih kadetkinja, takmičila se i pobijedila u starijoj kategoriji, što potvrđuje njen rapidan uspon, primijećen kako od domaće tako i od međunarodne sportske i stonoteniserske zajednice.

Kao dokaz njenog izuzetnog talenta i rada, Nađa je pozvana na prestižni stonoteniserski kamp u organizaciji vrhovne kuće stonog tenisa u Evropi-ETTU, koji se održava u Podgorici od 25.05. do 02.06.2021. godine. Na kampu će učestvovati najtalentovaniji mladi stonoteniseri Evrope, uzrasta do 13 godina. Jedanestogodišnja Nađa se našla u tom probranom društvu, gdje je svaka država članica ETTU-a mogla poslati samo po 2 igrača, i samim tim je dobila priliku predstavljati BiH na ovom značajnom događaju.