Mikić: Ne smijemo se opustiti nijednog trenutka

Nakon izuzetnog uspjeha u prvom susretu, rukometaše Slobode očekuje uzvratna utakmica EHF Europian kupa protiv ekipe Spor Toto u nedjelju u Ankari, s početkom u 14 sati po našem vremenu. Prijenos ovog uzbuđujućeg duela bit će osiguran na TV kanalu MyTV.

Trener Mirko Mikić istakao je da su imali priliku analizirati prethodne tri utakmice protivnika, s fokusom na subotnji susret, budući da su bili posvećeni domaćoj ligi i utakmici protiv Leotara. Uprkos prednosti iz prvog duela, Mikić naglašava oprez i potrebu za koncentracijom tijekom cijelog susreta.

“Očekujemo taktički sličnu utakmicu s agresivnim protivnikom koji igra na domaćem terenu. Pokušat ćemo iskoristiti dane pred utakmicu kako bismo se pripremili za sve taktičke zamisli protivnika. Trebamo pozitivan pristup, ne smijemo se opustiti nijednog trenutka i moramo biti spremni na borbu svih 60 minuta. Moramo razmišljati kao da nemamo prednost iz prvog susreta, što nam može biti dodatni motiv za pristup utakmici”, izjavio je Mikić.

Ova utakmica pruža rukometašima Slobode povijesnu priliku da se kvalificiraju u osminu finala Evropskog kupa, što bi bio izuzetan uspjeh za klub.