Meho beton dobio specijalno odijelo

Ako postoje superheroji to je onda ovaj dječak, a sada je dobio i odijelo koje to potvrđuje. Zaboravite Aquamana, Supermana i ostale “manove”. Zapamtite Mehu, malog Mehu, Mehu betona.

Humana ekipa Pomozi.ba objavom na svojoj Facebook stranici prisjetila se trenutka kada se desila nesreća koja je izrodila superheroja Meho uz kojeg je stao cijeli region:
Kao da je bilo jučer kad javiše, izgorio dječak, trebat će mu pomoći. Čekamo do ujutro jer izgleda da se neće izvući. Ujutro informacija, živ je. Bio je mrtav ali sad je živ. Kako bolan bio mrtav, a sad živ? Fino, srce bilo prestalo, ali vrati se mali u život. Pa šta ćemo sad? Ništa još. Kako ništa? Otkazuju drugi organi, male su mu šanse, jedan posto. Prođoše dani, sedmice, mjeseci. Operacija za operacijom. Bolovi za bolovima. Predaje nema. Jedan posto je sada hiljadu posto. Superheroj Meho dobi i odijelo, odijelo koje mora da nosi 24 sata naredne dvije godine. Odijelo mekša kožu, drži vlagu i štiti od vanjskih uticaja. Ukratko, štiti ga kao što odijela superheroje i štite. Odijelo se skida samo kod kupanja i tako dvije godine. Snaga, volja, energija – mnogi je ne bi imali za sve ovo, ali jedan dječak ima.

“Odijelo gotovo specijalno pravljeno od silikona,koje masira i mekša ožiljke čuva vlažnost te štiti kožu od vanjskih uticaja. Mora se nositi 24 sata u trajanju od 2 godine. Dva odijela su plaćena 14.000 € i iskreno se nadam da će dati rezultat i efekat. Mehmed se vraca iz Minhena nažalost operacija je odgođena zbog bolesti doktora s obzirom da se radi o vrhunskom stručnjaku nezamjenjiv je pa se moramo prilagoditi terminima u februaru te nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima fizioterapije i vježbe. Tako je kako je idemo dalje do pobjede” napisao je Nedim Šabić na svom facebook profilu.

(gracanicki.ba)