LOGCAP Travel: Uskoro letovi iz Dubrava za još 6 evropskih gradova

Na Gradskom bulevaru u Živinicama Turistička agencija LOGCAP Travel ima sve više posla. S povećanjem broja linija avio prevoza iz obližnjeg aerodroma Tuzla u Dubravama sve je više i putnika koji ovdje rezervišu svoje karte.

Agencija LOGCAP Travel obezbijedila je prodaju karata za letove svih svjetskih destinacija i posjeduje licencu od svjetski poznatih firmi.

Turistička agencija LOGCAP Travel redovno nastoji proširiti i poboljšati svoje usluge. Direktor LOGCAP Travela Edvin Selić ističe da od 23.marta kreću nove avio linije sa aerodroma u Dubravama:

“Nove avio linije kompanije Wizz Air kreću od 23.marta i to za Bratislavu, Keln, Fridrihshafen, Nirneberg, Stokholm Skavsta i Vaxjo. Uz ove linije poznato je da od ranije sa Međunarodnog aerodroma Tuzla imamo letove za Bilund Danska, Dormund, Memingen, Frankfurt Han, Berlin Šenefeld, Ajndhoven, Geteborg Landveter, Malme, London Luton i Bazel-Miluz-Frajburg. S novim linijama imat ćemo više putnika, tako da imamo veliki broj naših sugrađana, ali i građana iz regije, koji koriste naše usluge rezervacije karata”, kaže nam Selić.

U Agenciji LOGCAP Travel Živinice u saradni sa Transturistom iz Tuzle izdaju rezervacije autobusne karte za 23 grada u Njemačkoj, a polasci su svaki dan iz Tuzle od 10,30 sati. Osim u Njemačku građani u Živinicama mogu rezervistati karte i za mnoge destinacije autobusnog prevoza u Evropi./Š.G./