LA: Mayweather i McGregor odradili prvo sučeljavanje

Floyd Mayweather jr. i Conor McGregor su u Los Angelesu odradili prvu promotivnu press konferenciju za svoj međusobni boksački meč koji je na rasporedu 26. augusta.

Dvojac je bez ikakvih problema napunio dvoranu, baš kao što su karte i za ostala tri grada gdje će se uputiti nakon LA-ja, ekspresno razgrabljene, piše Fight Site.

Nakon uvodnog programa i nekoliko glazbenih točaka, prvi se na pozornici pojavio Conor McGregor na oduševljenje tisuća njegovih fanova u publici. Irac je bio obučen u svoje najbolje odijelo te je strpljivo čekao suparnika koji se nakon nekoliko minuta popeo na pozornicu uz svečanu najavu i puno pompe.

Mayweather je bio obučen mnogo neobaveznije što je bila njegova još jedna mala pobjeda u psihološkom ratu koji će ova dva borca voditi sljedećih tjedana. Uslijedilo je odmjeravanje na pristojnoj distanci, bez osiguranja na pozornici,u kojem se puno bolje snašao boksački prvak. Bio je miran i staložen, te je fokusirao pomalo nervoznog McGregora kojem je ovaj format medijskog pojavljivanja očito bio nešto novo i neobično.

I dok je u prvom odmjeravanju Mayweather bio potpuno tih i staložen, McGregor je pokušao dići tenzije s dobacivanjem i provokacijama što mu nije polazilo za rukom.

(Vecernji.ba)