Ko je kriv za raspad serije “Seks i grad”

Nakon potvrde da će serija “Seks i grad” dobiti svoj nastavak, ali bez čuvene Samante, obožavaoci su izrazili svoje nezadovoljstvo povodom ovog saznanja, koje su potvrdile i glumice Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis.

Nakon tizera koji su tri slavne glumice predstavile svijetu, došlo je do podjele među gledaocima. Jedni su izuzetno uzbuđeni zbog nastavka kultne serije koja je planetarno gledana, dok su drugi krajnje razočarani zbog odsustva nevjerovatne Samante Džouns koja je, po mišljenju mnogih, dala poseban pečat ovoj kultnoj seriji.

Vidno nezadovoljni obožavaoci iznosili su svoja mišljenja putem društvenih mreža, a samo neki od komentara su: “Serija bez Samante nema smisla”, “Samanta je bila najbolji lik”, “Pokušajte da kontaktirate Kim”, “Bez Samante ovo će biti jako loše”.

Toksična veza među koleginicama

Kako je Kim Katral u više navrata izjavljivala lik Samante je ostavila iza sebe, a nije tajna da se ni sa kol

Izvori bliski glumicama su u nekom od intervjua za časopis “Pipl” naveli da je Kim ta koja se ponaša kao “zahtijeveginicama sa seta nije najbolje slagala. U intervjuu 2017. godine sa Pirsom Morganom, Katralova je otkrila da postoji “toksična veza” između nje i njenih koleginica.

“Nikada nismo bile prijateljice. Bile smo kolege i na neki način je to vrlo zdravo mjesto, jer tada imate jasnu liniju između svog profesionalnog života i ličnog odnosa”, rekla je Kim koja je tada dodala da je Sara Džesika Parker “mogla bolje da se odnosi prema njoj”, kao i da “nikada nije saznala u čemu je njen problem”.na diva”, što je ona i demantovala, ističući da nikada nije tražila novac, niti nikakve projekte, a da je to što se o njoj misli da je neka vrsta dive “apsolutno smiješno”.

Izjava Kim da ona i Sara nisu nikada bile prijateljice, Saru je veoma pogodila i kako je izjavila “slomljeno joj je srce”. Ova izjava je “uznemirila” Parkerovu, jer način na koji se ona sjeća njihovog zajedničkog iskustva je potpuno drugačiji.