Gračanica-DODIJELJENE ZAHVALNICE ZA UČESNIKE U ZIMSKOM BAZARU

U kabinetu Općinskog načelnika dodijeljene su zahvalnice za javne ustanove, udruženja i organizacije koje su učestvovale u organizaciji i realizaciji Zimskog bazara održanog u centru grada, 22. decembra 2017. godine.

Zimski bazar je ove godine drugi put organizovan, a prvi put je bio smješten u centru grada.

Izložbeno- prodajni dio pratio je niz kulturno-zabavnih programa, takmičenje u pripremi ćetenije i mnoštvo muzike i igre.

Na sastanku zaključak svih je bio da je Bazar uspješno realiziran i da ga u narednim godinama treba uzdizati na veći nivo i što više omasoviti.

 

Učešće u ovim aktivnostima uzeli su: „Bosna art“ Stjepan Polje , „Gračaničko keranje“, UŽ Pribava, UŽ „Behar“ Škahovica, KUD-a „Adem Alić“, Mreža žena u biznisu – klub Gračanica, „Izvor“ Škahovica, „Plodovi zemlje“ Lukavica, Resursni centar za dijete i omladinu, udruženje „Futura“, UŽ „Gradina“ Soko, te učenici gimnazije „Dr. Mustafa Kamarić“, MSŠ Gračanica, o.š. „Hasan Kikić“, Druge osnovne škole te zanatlija Alija Dervišević i drugi.DODIJELJENE ZAHVALNICE ZA UČESNIKE U ZIMSKOM BAZARU

Načelnik općine je predstavnicima  javnih ustanova i organizacija dodijelio zahvalnice ističući da želi da se ovako dobra saradnja nastavi i u narednom periodu i na drugim poljima.

Ostatak sastanka prošao je u neformalnom razgovoru razmjenjujući nove ideje za naredni period i organizaciju Ljetnog sajma ženskog poduzetništva kao i učešća na gračaničkom sajmu „Grapos-expo 2018“.