Damir Džakić spreman za finale Zvezda Granda

Tim “Grand produkcije” na čelu sa Sašom Popovićem večeras će prirediti spektakularno finalno veče “Zvezda Granda”. U prenosu uživo od 21 sat na TV OBN publika će uživati u nastupima 13 najboljih kandidata koji će se boriti za pobjedu u najpopularnijem takmičenju u regionu.

I u ovoj sezoni Živinice je predstavljalo nekoliko kandidata, ali je do finala stigao jedino Damir Džakić. Istina, ne treba da ga svojatamo jer je iz Banovića, ali više vremena provodi u Živinicama, pošto radi u poznatom porodičnom restoranu Pituljica kraj hipermarketa ADEN.U restoranu je bogat izbor jela i pića, a uz dobru pjesmu to mu dođe kao važan izbor. Sve to posjeduje Damir Džakić, što je dokazao izvrsnim interpretacija i pozitivnim ocjenama “opasnog” žirija.

Zato preporučujemo podršku i glasanje za Damira Džakića: 091 210 726, pod rednim brojem 9.

Ovih dana finale je zahvatila prava groznica, pa je FB Damira Džakića pretrpan pozitivnim porukama prijatelja, o čemu je napisao:

“Dragi moji… Inbox je pretrpan, non stop dolaze obavijesti da se moje objave dijele. Ja nemam šanse svima pojedinačno se zahvaliti! Ovako želim reći VELIKO HVALA svima vama koji ste uz mene. Ja sam već pobjednik, jer vidim da imam veliki broj ljudi koji me podržavaju i to je moja pobjeda. Presretan sam zaista i preponosan. Gledamo se večeras-živjeli vi meni i držite mi palčeve”.

Svakako da smo uz Damira i da ćemo mu držati palčeve, pa ako istrajemo i Damir pobijedi idemo sutra na popularne pituljice!

/Š.G./