Bosfor Stil, Živinice-Kvalitet je njihov prioritet

Imati dobru poslovnu ideju, pola je uspjeha. Uz to ponuditi i kvalitet, inovativnost u radu i kvalifikovano osoblje, e, tada je kontinuiran rast i razvoj zagarantovan

 

Bosfor Stil Živinice, sa radom je počela 2015. godine. Važi za jednu od kompanija, koje su kroz kratko vrijeme pronašle svoje mjesto na bh. tržištu i postale jedan od brendova u domaćinstvu i poslovnim objektima.

Specijalizirani su za proizvodnju svih vrsta zavjesa: trakastih, zebrastih, rolo, krovnih, screen, panel, rimskih, kao i komarinaca, harmonika vrata,  roletni, i mnogih drugih proizva koji se mogu naći u njihovom asortimanu.

U početku našeg rada (2014. godine), bili smo registrovani kao obrt. Već 2015.  smo  prešli u d.o.o. Po struci sam profesor turskog jezika. Ovdje sam studirao i osnovao porodicu. Vezan sam za BiH. Uvijek sam imao želju da se bavim nekim biznisom. Sa prijateljem sam razgovarao o tome, i dao mi je ideju da počnem raditi zavjese. Kod nas nisu klasične zavjese, sve je sistemski. U početku smo počeli sa dva radnika, sada imamo oko 30. Svake godine se taj broj povećava, što govori o tome da idemo u smjeru kontinuiranog razvoja. Pored ove poslovnice, imamo Bosfor Stil u Sarajevu i Mostaru, priča direktor Dženan Yavuz.

U posljednje vrijeme, mnogi poslovni subjekti usmjerili su se ka ovoj djelatnoosti. Međutim, raznolikošću proizvodnog asortimana, Bosfor Stil se izdvaja u odnosu na ostale.

Prije svega, imamo veliki izbor koji nema niko. Mislim da oni koji se razumije u tržište, na pomen zebra, trakaste ili neke druge zavjese, prva pomisao je Bosfor Stil. Dolaskom u kompaniju, znaju da imaju razne modele i dezene, u odnosu na ostale kompanije. Prioritet nam je uvijek bio kvalitet, toga ostajemo dosljedni. Drago nam je da kada se pomene zavjesa iz naše proizvodnje da se uz nju odmah povezuje kvalitet, kaže direktor Yavuz.

Svaki proizvod koji puste u prodaju, prethodno je ispitan i garantuje potpunu sigurnost.

Prilikom nabavke materijala, radimo sa kompanijama koje su provjerene i imaju atest.  To je naš prioritet, prije i nego krenemo sa izradom. Cijena nas i ne zanima mnogo, najvažnije je kvalitet i provjerenost materijala. Ugovore sklapamo samo sa kompanijama, koje imaju sve ateste, da materijali nema nikakvih negativnih posljedica na zdravlje, kao i certifikat ISO: 911, dodaje direktor Yavuz.

Bosfor Stil, važi za firmu koja se prva počela baviti proizvodnjom zebra zavjesa. Na samo početku, svjesni rizika, odvojili su kapital koji je bio neophodan za pokretanje ovog biznisa. Kroz nekoliko godina rada, sinonim su kvalitete proizvoda i usluga postavljanja. Izlazak na teren i mjerenje je besplatno. U narednom periodu imaju u planu dodatna ulaganja/ proširenja, a samim tim i nova zapošljavanja.

Trenutno pravimo objekat u Živinicama, oko 2000 kvadrata. Tu planiramo zaposliti još oko 40-ak radnika. Tu ćemo imati i tende i još neke prateće stvari zaštite od sunca, ističe Yavuz.

Iako se cjelokupno tržište bh. suočava sa nedostatkom kvalificiranog kadra, u ovoj kompaniji nemaju toliko veliki problem kao drugi. Kadar koji radi je obučen direktno u kompaniji. Tom politikom rada će se voditi i u narednom periodu.

U ponudi, osim svih vrsta i dezena zavjesa, imaju i zidne tapete, koje garantuju jednostavan način, modernog izgleda doma. Osim toga, još jedno od idealnih rješenja jednostavnog uređenja enterijera su sve modernije samoljepljive folije, koje se mogu koristitu u domaćinstvu, ali i u poslovnim i drugim objektima.

U Bosfor Stil- možete pronaći i elegantne setove/prostirke za kupatilo koje ne upijaju vodu. Samim tim, njihova dugotrajnost je zagarantovana. Muke sa mokrim prostirkama, nabavkom ovog novog proizvoda na tržištu, biti će dio prošlosti.

Pored toga, ako želite novu posteljinu i prekrivače za namještaj, Bosfor Stil je najbolji izbor. Sve tu  odiše zagarantovanom kvalitetom.

Kvalitet proizvoda i usluga, ali i pristupačne cijene za svačiji džep, razlog su više da posjetite Bosfor Stil Živinice.

Mubina Biščić