Akcijska prodaja sezonskih karata na Panonici počela danas

Piše: Duška Rebić

JKP Pannonica Tuzla za svoje vjerne kupače počela je prodaju akcijskih ulaznica za period ljetne sezone koja počinje od 1.6.2021. i traje do 31.8.2021.godine.

Prošle godine je veliki broj građana kupovinom sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama ostvario znatne uštede u prosjeku 35% pogodnosti sa neograničenim brojem ulaza u odnosu na stvarne cijene ulaznica“-kazao je direktor JKP Pannonica Tuzla, Maid Porobić.


Cijene akcijskih sezonskih ulaznica su ostale nepromijenjene u odnosu na prošlu godinu, ističu iz Panonike.
Redovna sezonska ulaznica košta 64KM sa izradom nove ulaznice a 62 KM sa produženjem stare ulaznice.
Povlaštena ulaznica je 34 KM sa izradom nove ulaznice, dok je 32 KM cijena ukoliko se produžava stara ulaznica(penzioneri, RVI, civilni invalidi preko 60%, porodice poginulih boraca i šehida).
Đačke/studentske ulaznice (od 15 -26 godina) koštaju 54 KM sa izradom nove ulaznice a 52KM sa produženjem stare ulaznice.
Dječija ulaznica (djeca od 14 godina) je 27KM sa izradom nove ulaznice a 25 KM sa produženjem stare ulaznice.
Djeca do 2 godine starosti imaju besplatan ulaz.


U saradnji sa poslovnim partnerom NLB Bank d.d. Sarajevo, obezbjeđen je dodatni popust u iznosu od 5KM za prvih 400 sezonskih ulaznica svih kategorija kupljenih sa NLB platnim karticama (Master Card, Visa).

Sezonske ulaznice se mogu kupiti na blagajni Južnog ulaza u Panoniku (pješački most iz Gradskog parka) u periodu od 11h do 15h.
“Pozivamo zainteresovane goste koji posjećuju Panoniku da na vrijeme kupe ulaznice po izuzetno povoljnoj cijeni i izbjegnu dodatne troškove kupovinom dnevnih ulaznica tokom predstojećeg ljeta”, poručuju iz JKP Pannonica d.o.o Tuzla.


Prodaja sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama traje do petka 12. marta 2021 godine.