Upriličen prijem za državne prvake i vice prvake u kategoriji latinoameričkih standardnih plesova iz Tuzle

Gradonačelnik Grada Tuzle dr.sc.Zijad Lugavić upriličio je danas 27.3.2023. prijem za predstavnike Plesnog studija Sandoval: Jasminu Numanović Stjepanović, sportske plesne parove državne prvake i vice prvake u kategoriji latinoameričkih, standardnih plesova ,Čikmić Amera i Duman Sarah, te Eman Jahić i Hannu Kovačević.

Povod sastanka je odlazak plesnih parova na Svjetsko prvenstvo u latinoameričke i standardne plesove krajem 2023.godine.

Predsjednica Plesnog studija Sandoval, Jasmina Numanović Stjepanović upoznala je gradonačelnika Tuzle Lugavića sa izazovima sa kojima se članovi Plesnog studija Sandoval Tuzla suočavaju prilikom pripreme za odlazak na takmičenje i zahvalila se Gradu Tuzli na dosadašnjoj podršci i saradnji sa Gradom Tuzlom.

Gradonačelnik Grada Tuzle dr.sc. Zijad Lugavić čestitao je na plesnom periodu i izvanrednim rezultatima i istakao da će Grad Tuzla u skladu sa svojim mogućnostima i kao vid zahvalnosti za dosadašnje dobre i još bolje rezultate nastaviti podržavati manifestaciju Plesnog studija Sandoval Tuzla , kao i odlazak njegovih člnova na Svjetsko takmičenje.
D. Rebić