Uhapšen zbog sumnje da je sjekirom pokušao ubiti poznanika

Joco M. (59) iz Broda, uhapšen je zbog pokušaja ubistva poznanika i sugrađanina S.G. (65) kojeg je kako se sumnja udario sjekirom u glavu, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Kako saznajemo, oštećeni je zadobio udarac tupim dijelom sjekire te je potražio ljekarsku pomoć a ljekari su slučaj prijavili policiji pa je osumnjičeni za napad uhapšen.

Iz policije je saopšteno da su službenici Policijske stanice Brod, juče uhapsili J.M. iz Broda, koje je prethodnog dana u Brodu izvršilo krivično djelo ubistvo u pokušaju.

“Za navedeno lice postoji osnov sumnje da je u nedjelju u Brodu, licu inicijala S. G. iz Broda, sjekirom nanijelo tjelesne povrede. Povrijeđeno lice je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Brod prevezeno u dobojsku bolnicu”, navode iz policije.

Prema nezvaničnim informacijama, tog dana bili su zajedno u gradu osumnjičeni i oštećeni te je došlo do verbalnog sukoba a zatim i do fizičkog.

Sjekira za koju se sumnja da je njom počinjemo krivično djelo, pronađena je u gepeku vozila oštećenog kao i palica što je oduzeto te policija utvrđuje čiji su ovi predmeti.

Osumnjičeni muškarac je predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.