Udruženje “ZMAJEVO SRCE”: Pomozimo našem sugrađaninu Jasminu Zubčeviću!

Poštovani ,

naš sugrađanin, Jasmin Zubčević iz Tuzle trenutno bije svoje teške  životne bitke .

U nekoliko navrata su rađeni pozivi za pomoć koji su imali kakve takve rezultate. Jasmin je zahvaljujući dobrim ljudima uspio otići na hitne terapije kako bi se njegovo zdravstveno stanje prije  svega popravilo.Ali nedovoljno je  i nisu se obezbijedila sredstva od 15.000 eura koliko treba za operaciju.

Jasmin je već morao biti na operaciji, ali nije upravo zbog nedostatka sredstava. Svaki dan je važan. Sutra može biti kasno.

Pozivam sve reprezentativce BIH koji su nebrojeno puta pokazali svoje zmajevsko srce. Pozivam  sve pjevače koji dolaze u Tuzlu i kojima je Tuzla uvijek bila dobra domaćin. Pozivam Mariju Šerifović koja uvijek u našem gradu ima  prepun Mejdan. Mare, javi se. Čola, Dino , Hari…Barbarez  kapitenu svih kapitena.. Spaha legendo, Halide…

Pozivam sve pjevače koji će do kraja godine pjevati u Tuzli i po restoranima i na Trgu slobode.  Pozivam sve privredne subjekte , pogotovo u ovo vrijeme darivanja. Darujte za život  Jasmina Zubčevića.

Vi , kojima se obraćam… vi ste uspjeli u životu, skočili ste u visine i neka vam dragi Bog podari još više i uspjeha  i zdravlja.

Znamo  i za vašu humanu stranu , da pomažete svakodnevno i da ste humani u svakom smislu.

Vi isto tako dobro znate  i da u našoj prelijepoj Bosni ima jedan nakaradan sistem koji ne može i neće. Zato smo kao nikad oslonjeni jedni na druge.

Zmajevi i Zmajice naše, širom svijeta.

Ne tražim od vas sve… Svako po malo i skupićemo taj iznos vjerujem do petka , 28.12.2018  kad ćemo se svi mi Tuzlaci skupiti na jednom mjestu kako bi smo vam uputili kolektivnu zahvalu  u ime Jasmina Zubčevića i njegove porodice

Jutros, 23. decembra sam razgovarao sa Jasminovom majkom. Plakala je ona sebi ja sebi.  Uspio sam joj objasniti i uvjeriti je da ćemo  pobijediti za Jasmina. Ona i Jasmin nemaju više  snage… Danas su je ponovo dobili  jer su  uvjereni  da će Jasminu pomoći naši dobri Zmajevi i Zmajice širom svijeta.

Ovaj pogodak Edine Džeko, Miraleme, Jusufe Nurkiću i ostali… mi Tuzlaci  a vjerujem i svi građani BIH  će pamtiti kao vaše najbolje pogotke u karijerama .

Kako bi novac bio  što prije raspoloživ, dajemo i račune na koji možete  izvršiti uplate.

Uplatama na račun SBERBANK br. 1404015000237169 na ime Jasmin Zubcević.

Za uplate iz inostranstva SBERBANK na račun broj BA391404014100089197 SWIFT code SABRBA22.

PayPal apel.jasminz@gmail.com
Uplate Western Unionom na ime Sadeta Zubcević,
kontakt tel 0038762279561

Hvala svima unaprijed  u ime udruženja ZMAJEVO SRCE , u  moje lično ime i u ime porodice Zubčević, navodi se u obraćanju Omera Isovića, predsjednika Udruženja “ZMAJEVO SRCE”.