Tuzlanski dani piva na Trgu slobode

U organizaciiji Turističe zajednice Grada Tuzle , Grada Tuzle uz podršku Kompanije Bingo d.o.o. Tuzla uz Tehničku realizaciju manifestacijei podršku JKP „Saobračaj i Komunikaciju“ Tuzla, JKP „Pannonica“ Tuzla i JKP „Komunalac Tuzla , već su počeli „Dani piva“  na Trgu Slobode koja se  održava u okviru manifestacije „Proljeće u Tuzli“.

Tako je ponovo „oživjeo“ najljepši Trg u BiH , koji je prve noći okupio mnogobrojne prisutne, svih generacija, a posebnost je primjetan veliki broj mališana koji su plesali i vrtili se uz muziku koja je odjekivala sa svečane bine uz pjesmu i bendove koja je odjekivala u noći cijelim Trgom slobode u Tuzli i tako ponovo najavljivala proljeće da je stiglo.

Izlagači piva, proizvođači i trgovci  su na svojim štandovima predstavili na poseban način razne vrste piva , među kojima su :PIVARA d.o.o. Tuzla(Tuzlanski pilsner), Boreas d.o.o. Kreševo (Laško i Karlovačko pivo) , Antonio TRADE Grude(Estrelle, Berditiner i Bitbutger piva)Buna craft, Bitbuger piva, 84.OLIMPISS CRAFT BREWERY.
I dok su se mnogi osvježavali uz pivo i sladolede, mnogi su uživali i u vožnji Panoramskog točka koji je u noći mijenjao boje koje su svjetlile u noći i najvaljivale samo još jednu noć za ovaj put da se vozaju i uživaju, dok je sa svečane bine odjekivala muzika bendova i pjesme koja je zabavila sve prisutne.Na otvaranju nastupili su Betty BooM, ABBA Real Tribute Band, a druge noći , večeras sve će zabaviti Divan i Mostar Sevdah.

Radno vrijeme je od 12 do 15 sati i od 19 -24 sata i za sve posjetoce je obezbjeđen muzički program.
Dobro došli na Tuzlanske dane piva, poručuju organizatori!

D. Rebić