Tuzla: U pucnjavi povrijeđen Goran Ramić

U Tuzli je rano jutros u naselju Paša Bunar došlo do upotrebe vatrneog oružja prilikom čega je jedna osoba povrijeđena, piše Tuzlanski.ba
Dežurni operativac MUP-a TK za Tuzlanski.ba potvrdio je kao su rano jutros oko 2:50 sati zaprimili dojavu o upotrebi vatrenog oružja u naselju Paša Bunar. “MUP TK je obaviješten da je došlo do upotrebe vatrenog oružja kom prilikom je jedna muška osoba inicijala G.R. zabobila prostrjlenu ranu noge nakon čega mu je ukazana pomoć u UKC-u Tuzla. Ljekari se još uvijek nisu izjasnili o stepenu povreda.
O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva TK dok su službenici Odjela kriminalističke policije MUP-a TK obavili uviđaj na mjestu događaja i poduzeli sve daljnje mjere i potrebne radnje na rasvjetljavanju ovog događaja” – saopćeno je za naš portal.
Kako saznajemo osoba koja je pucala iz vatrenog oružja nije pronađena i lišena sloboda i za njom se intezivno traga. Tuzlanski.ba sazanje da je u pucnjavi povrijeđen Goran Ramić iz Tuzle koji se nakon hospitalizacije oglasio i putem svog Facebook profila.
“Raspjevane Meraklije …niste me ubili, živ i zdrav uskoro, a čestitam govnari na odabiru gdje ćete me likvidirat…porodična kuća majke i oca, čestitam slabići. Koga li ste sad poslali da uradi za vas posao kad vi nemate muda…Možete dijecu plašit, mene nikad niko nije nit će zaplašit, jos jači iz ovog upamtite!! !Lijepi pozdrav Meraklije hrabre” – napisao je Ramić. (Tuzlanski.ba)