Tuzla servis – Od danas prelazak u režim kontinuirane isporuke toplotne energije

*** VODOVOD – U svim gradskim i prigradskim naseljima uredno je vodosnabdijevanje.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je jednom, evidentirano je osam krivičnih djela, dogodilo se 12 saobraćajnih nesreća.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 187 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata nije imala intervencija.
*** JKP KOMUNALAC – Odvoz smeća vrši se po ustaljenom rasporedu. Dimnjačari JKP ”Komunalac” Tuzla do 18.10.2021. godine planirali su preglede i čišćenje individualnih dimnjaka u MZ Gornji Pasci i Par Selo. Termin možete zakazati na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: dimnjacari@komunalac.com.ba.
*** PORODILIŠTE – U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je pet beba, tri djevojčice i dva dječaka, dok u privatnim porodilištima na području Tuzle nije bilo porođaja.
*** CENTRALNO GRIJANJE – Od danas se prelazi iz režima tehnološke probe u režim kontinuirane isporuke toplotne energije sa noćnim režimom od maksimalno 8 sati.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Krv možete darovati svaki radni dan u Poliklinici za transfuziologiju UKC-a Tuzla od 08 do 15 sati.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi planirani odlazni i dolazni letovi odvijaju se prema planu letenja.