Šta nam donosi horoskop za maj?

Maj donosi preokrete i borbenu energiju, a evo što čeka koji znak.

Ovan
Iako žudite za godišnjim, pregrmite još sve poslovne obaveze koje vas čekaju i više se posvetite svojoj boljoj polovici. Ljubavni odnosi donose rasprave i nedoumice pa je bolje posvetiti vrijeme tome i raščistiti nedoumice.

Bik
Bikove muči nepomicanje s mrtve tačke na poslovnom planu i ovo je idealna prilika za energičan i odlučan nastup pred šefovima, zatražite što vam pripada. I solo i zauzeti Bikovi bit će u najboljem ljubavnom periodu jer zrače fantastičnom privlačnošću.

Blizanci
Blizance proljeće potpuno preuzima i ne da im se na posao ni raditi već bi samo pili kave na otvorenom. Zbog toga dolazi do problema u uredskom okruženju i ne dovodite se u situacije da vas se proziva za nerad. S boljom polovicom isplanirajte putovanje za kraj mjeseca kako bi se prepustili uživanju

Rak
Rakove će početkom mjeseca uhvatiti bezvoljnost, ali već sredinom maja se vraćaju u puni pogon i rasturaju na poslu. U ljubavnom planu dolazi do iskušenja jer se previše posvećujete karijeri tako da je bolje malo više pažnje posvetiti osobi koju volite i porodici.

Lav
Idealno vrijeme za Lavove koji čekaju promociju na poslu, ali i za ljubav. Solo Lavovi će upoznati osobu koja će im protresti tlo pod nogama, a oni u dugim vezama će ponovno probuditi iskru u svojoj dugoj vezi.

Djevica
Djevice nadoknađuju na poslu sve što su zabušavale posljednjih mjesec dana i spajanjem produženog vikenda. Ipak, sve ćete na vrijeme rasporediti i svoje slobodno vrijeme posvetiti porodici i prijateljima i chillanju na večernjim cugama poslije posla.

Vaga
Vage će maj provesti u svojevrsnom grču zbog straha od gubitka posla, ali prihvatite pravila igre i pokažite koliko ste sposobni, marljivi i vrijedni. Problemi na poslu se odražavaju i na ljubavnom polju i stoga nemojte dopustiti da vas nezadovoljstvo karijerom košta i veze.

Škorpion
Škorpionima je dosta kolega koji stalno kukaju kako im je teško jer već i sami imaju dovoljno problema. Ostanite skromni, nemojte davati previše savjeta i posvetite se svom poslu. Na ljubavnom planu je vrijeme da se malo stabilizujete i prestanete poigravati s vlastitim emocijama i stavite odlučno sebe na prvo mjesto. Pa i pod cijenu prekida.

Strijelac
Strijelci muku muče s financijama, ali neočekivani honorarni poslovi će spasiti stvar. Ipak, svađe u kućanstvu su zbog love neizbježne, ali uz smireni razgovor i dobru zajedničku računicu financija sve će sredinom mjeseca sjesti na svoje mjesto.

Jarac
Jarci su prenatrpani poslom, ali sve uspijevaju srediti bez problema. Obrnuto je pak na privatnom planu gdje je sve više nesuglasica s boljom polovicom i mogući flert s osobom iz šireg društva.

Vodolija
Vodolija ima jedan od boljih perioda u ovoj godini. Posao cvate, sve ide po planu, a privatan život je u veoma dobroj situaciji, jednako u ljubavi kao i na društvenom planu.

Ribe
Ribe postaju nestrpljive sa svojim planovima s početka godine, ali zaboravljaju da još nije prošla ni prva polovina godine. Pripazite na komunikaciju s nadređenima, ali i s boljom polovicom jer očekujete da vam se čitaju misli, bez da kažete što vas konkretno muči.

(100posto)