ŠN Colibri: Mladi Mustafa Numanović od danas u FK Sarajevu

Škola nogometa Colibri postiže zapažene sportske rezultate.Mladi Colibrija, pod dirigentskom palicom trenera Nedima i Halila Mahmutovića zavoljeli su nogomet, o čemu se na daleko pročulo, a o čemu je riječ saznajemo od  Nedima Mahmutovića:

“Od ove polusezone naša pionirska selekcija biće oslabljena zbog neigranja jednog od njenih najboljih igrača. Naš Musa Numanović se od danas priključio pripremama Fudbalskog kluba Sarajevo. Iako je otišao na samo sedmicu, svojim nogometnim vještinama zadovoljio je stroge ukuse struke FK Sarajevo i uslijedila je selidba u glavni grad Bosne i Hercegovine. Naš Musa je IX razred Osnovne škole Gračanica, s kojom naša Škola fudbala ima vrlo dobru saradnju, pa se zahvaljujemo kolektivu i direktorici Medisi Muhić”!

Ovo nije prvi primjer kako mladi Škole nogometa Colibri odlaze u glavni grad. Tradiciju igrača Škole nogometa Colibri u bordo dresu, nakon Šekfije Resića, nastavlja i Mustafa Numanović, pa ništa druge ne preostaje nego da mu poželimo sretan nastavak nogometne karijere.

(zivinice.ba)