Slaven upotpunio sjedeća mjesta zapadnim tribinama

Nakon velikog angažovanja uprave Slavena oko izgradnje novih tribina, taj veliki dan završetka ovog važnog sportskog projekta desio se juče, kada je u večernjim satima odigran prijateljski meč protiv Rudara iz Kaknja.

Od kada je na čelu Slavena Edin Šabanović znatno se poboljšava infrastruktura jednog od najstarijih nogometnih klubova u BiH.Mnogo aktivnosti vođeno je za donacije stolica na tribinama i ova akcija u potpunosti je uspjela, o čemu više saznajemo od člana uprave Akifa Gogića:

“Svi smo se dali na posao oko stvaranja boljih uslova za naše fudbalere.Veoma brzo uspjeli smo prikupiti donacije i nabaviti stolice za gledaoce na zapadnoj tribini.Preostaje mi da se zahvalim svim našim donatorima, koji su donirali od jedne do stotinu stolica.Nekako mi se čini da su se donatori takmičili ko će više učiniti za naš klub. Jer, samo je Slaven vječan”!

Svečano je novi dio tribina otvorio općinski načelnik dr.Samir Kamenjaković koji je od dolaska na ovu dužnost postao podrška svim sportašima i sportskim klubovima općine Živinice.

I na kraju, pomenimo još i rezultat (1:0 za Rudar), koji je ovoga puta bio u drugom planu, ali samo ovoga puta, jer već od narednog vikenda kreću borbe za prvoligaške bodove.

(Š.G. – zivinice.ba)