Sarajevo dogovara koncert Zdravka Čolića za javni doček Nove godine

Gradska uprava Sarajeva proteklih dana dogovara nastupe za javni doček 2018. godine s timovima velikih regionalnih, ali i svjetskih muzičkih zvijezda, a nezvanično saznajemo kako su najveće šanse da će publiku u glavnom gradu BiH zabavljati muzička legenda Zdravko Čolić.

Na ovaj način Sarajlije bi se mogle pohvaliti još jednim najspektakularnijim dočekom Nove godine u regiji, nakon što je Dino Merlin prošle godine na Trgu BiH u Sarajevu uveo publiku u prvu noć 2017. godine.

Cilj Gradske uprave Sarajeva i gradonačelnika Abdulaha Skake jeste da svakog 31. decembra Sarajlije i njihove goste zabavlja velika muzička zvijezda.

Čolić je za prošli doček Nove godine zabavljao publiku u Novom Sadu kada je prihvatio znantno manji honorar nego prethodnih godina. Još nije poznato koliko će Grad Sarajevo koštati naluđa noć u godini uz Čoline hitove.

Proteklih dana Čolić vrijedno radi na novim pjesmama za nadolazeći album, a uskoro će objaviti i novi singl i spot. Podsjećamo, Čola je otpjevao i napisao brojne bezvremenske hitove i jedan je od najpopularnijih i najslušanijih pjevača na ovim priostorima.

(Buka.com)