Muškarci u ova tri horoskopska znaka teško prebole bivšu ljubav

Svako ima neki događaj iz prošlosti koji je na njega ostavio snažan uticaj. Naravno, to se tiče i našeg ljubavnog života.

Dok neki podignutog čela s veseljem gledaju u budućnost, a koncentrišu se isključivo na sadašnjost, drugi ne mogu tako brzo da zaborave prošlost. Muškarci rođeni u ova tri znaka teško mogu preboljeti prošlu vezu i neke bivše ne mogu cijeli život da izbace iz glave.

Rak

Za muškarce rođene u znaku Raka rastanci su prava noćna mora i jako se teško mogu da se “oslobode” sjene bivše veze. Oni veoma puno ulažu u vezu i sanjaju o tome da budu zauvijek sa svojom ljubavi. Žude za sigurnošću – pa im je teško da izađu iz veze s nekom osobom. Njihova senzibilna i romantična duša tjera ih na to na idealiziraju svoju prvu ljubav.

Lav

Muškarci rođeni u znaku Lava ne poklanjaju lako svoje srce. Ali, kad se u nekog zaljube, za svoju partneriku će uraditi apsolutno sve, te odmah žele da provedu cijeli život s njom. Nakon prekida veze teško prihvataju da neće više sve biti kao prije. Od straha da ih neko opet ne povredi puno opreznije ulaze u nove veze, te često sanjanju o starim dobrim vremenima s bivšom partnerkom.

Strijelac

Veza sa slobodnim duhom – kakav je muškarac rođen u znaku Strijelca – nije jednostavna. On se brzo i često zaljubi, ali se teško odluči za čvrstu vezu. Nekako ga je tek prva velika ljubav uspjela vezati uz sebe – i to nikada neće zaboraviti. Ona je za njega bila jednostavno savršena (a s njom je imao iste probleme kao i s tobom).