Mostar SG Staklorad nastup u Ligi prvaka otvara protiv izraelskog Maccabija

Danas u Mostaru počinje turnir preliminarne faza UEFA futsal Lige prvak, a prvak BiH Mostar SG Staklorad večeras od 21.15 sati igra protiv Maccabi Nahalat Yitzhak Tel-Aviva iz Izraela.

Predsjednik kluba Mostar SG Staklorad Alen Đuliman istaknuo je kako su njihova očekivanja ista kao i uvijek, odnosno da Staklorad bude prvi u skupini i prođe u sljedeću fazu natjecanja.

– Prošle godine u ovoj fazi natjecanja nismo imali velikih problema, a nadam se da nećemo ni ove – izjavio je Đuliman na konferenciji za novinare.

Predsjednik i trener izraelskog kluba Hen Levincron kazao je kako su oni amaterski tim i “tim sanjara” koji se nada dobrim rezultatima, istaknuvši kako će ovo natjecanje za njih svakako biti jako lijepo iskustvo.

Mostar Staklorad i Maccabi na turniru u Mostaru nastupaju i danski Gentofte te škotski Wattcell.

Christian Peytz iz danskog kluba Gentofte istaknuo je kako je jako zadovoljan uvjetima koje imaju u Mostaru te da željno iščekuje utakmicu protiv bh. prvaka.

– Ići ćemo utakmicu po utakmicu, ali se nadamo da ćemo slaviti u subotu protiv Mostar SG Staklorada – izjavio je Peytz.

Predsjednik škotskog Wattcella Chris Donnelly kazao je kako se nadaju da će ostvariti dobar uspjeh , iako dosad nikad nisu pobijedili u ovoj fazi natjecanja.

– Ovdje tražimo izazov i trudit ćemo se naučiti što više iz utakmica koje budemo igrali – dodao je Donnelly.

Turnira se igra u dvorani “Midhat Hujdur-Hujka”. U srijedu u 19 sati sastaju se Gentofte – Wattcella, a u 21:15 sati Mostar SG Staklorad – Maccabi Nahalat Yitzhak Tel-Aviva.

Drugo kolo na programu je u četvrtak, a posljednje treće u subotu. Pobjednik turnira plasirat će se u sljedeću fazu najtecanja.

(nezavisni.ba)