JKP ”Pannonica”: Otvoren poziv za prijem sezonskih radnika

U sklopu priprema za predstojeću sezonu, shodno unutrašnjoj organzaciji rada u ljetnom periodu, JKP ”Pannonica” doo-Tuzla će izvršiti prijem sezonskih radnika za ljetnu sezonu u 2017. godini na poslovima: ugostiteljstva, trgovine i sanitarnog održavanja kompleksa.

Pozivaju se   zainteresovani kandidati koji imaju radno iskustvo konobara, šankera, kuhara, pomoćnih kuharskih radnika, trgovaca/prodavača i čistačica da se jave u Upravu JKP ”Panonica” doo-Tuzla na Panonskim jezerima.

Izbor kandidata će se vršiti na osnovu intervjua i probnog rada, a prednost imaju kandidati sa iskustvom u obavljanju traženih poslova uz predočenje preporuka. Intervju će se obavljati odmah pri prijavi/predaji aplikacije!

Kandidati koji budu izabrani bit će blagovremeno obaviješteni o početku probnog rada – istakli su iz Uprave JKP “Panonica” d.o.o. Tuzla.

Poziv je otvoren od četvrtka 04.05. do petka 12.05.2017. godine do 12:45 sati!

Adresa: Šetalište Slana Banja b.b. (upravna zgrada na Panonskom jezeru), svaki radni dan od 11:00-13:00 sati, radi popunjavanja prijavne aplikacije i obavljanja intervjua, kancelarija br.3.