Horoskopski znakovi kojima prijete ljetni ljubavni brodolomi

Zvijezde narednih par mjeseci nisu naklonjene svim horoskopskim znakovima.

Ovog ljeta neki znakovi horoskopa mogli bi ostati slomljena srca, što se ne mora nužno dogoditi i, zapravo, najviše ovisi o vama i vašem karakteru, a ovo su tri znaka kojima prijeti ljubavni brodolom:

LAV

Slove za kraljeve egoističnosti i vrlo vjerojatno će se zaigrati na plaži i vratiti kući s vrućim pričama u kojima oni, naravno, imaju glavnu ulogu. Lavovi se vode onom: Što drugi ne zna, ne može ga ni povrijediti. Budite na oprezu ako vaš partner odlazi na odmor bez vas, a pripada znaku Lava.

BLIZANCI

Znak koji glasi za najdvoličniji prvi je na listi. Zbog njihove lakoumnosti i bezbrižnosti, Blizanci se većinom pokažu kao najveći lovci na plaži, a prva će prijateljstva sklopiti već na putu do morske destinacije. Ako je vaš partner Blizanac i ovo ljeto ne provodite godišnji odmor zajedno, nemojte se čuditi ako doživite ignoriranje poziva i poruka ili osjetite zahlađenje odnosa.

RIBE

Iako im se pripisuju osobine poput nježnosti i ranjivivosti, Ribe su itekako sposobne za prevaru. Ovaj je znak možda čak najopasniji na tom području jer će vas lakše od drugih obmanuti i uvjeriti u priču da se ništa nije dogodilo.

(Index.hr)