Hollywood se ruši: Očekuje se i raskrinkavanje moćnih pedofila

Lanac moćnih holivudskih pedofila uskoro će biti razbijen, kažu izvori iz Hollywooda za The Sun. Muškarci na visokim pozicijama u filmskome svijetu zlostavljaju mlade dječake, a njihova zlodjela mogu se mjeriti s onima britanske TV i radio zvijezde Jimmyja Savilea koji je na stravične načine iskorištavao maloljetnike, dodaju holivudski ‘insajderi’. 

Nakon što su mnoge glumice istupile u javnost sa svojim pričama o zlostavljanju unutar zabavne industrije, mnogi očekuju da će se slično dogoditi te da će žrtve pedofila napokon imenovati krivce.

Weinstein je gotovo tri desetljeća iskorištavao svoju moć i ucjenjivao mlade glumice

Bivša dječja zvijezda, glumac Corey Feldman, govorio je o svojim stravičnim iskustvima kada je bio dječak.

– Zakon nam brani da kažemo ime i prezime, no to će se možda jednom promijeniti – rekao je prije nekoliko godina. Coreyjevog prijatelja Coreyja Haima holivudski moćnik silovao je kada je Corey imao 11 godina. Haim je umro od predoziranja u 39. godini života, 2010..

– Ljudi su bijesni i frustrirani. Žele odgovore. Svi me pitaju zašto ne raskrinkam pedofile. Volio bih, ali zbog kalifornijskog zakona to ne smijem učiniti – kazao je Feldman.

U dokumentarcu iz 2014. godine koji govori o mračnoj strani Hollywooda, navode se detalji s holivudskih zabava na kojima pedofili zovu maloljetne glumce, tjeraju ih da šmrču kokain te ih pod prijetnjom oružjem siluju.

– Činjenica je da su pedofili zaštićeni u Hollywoodu i to je najgore čuvana tajna u industriji. Sve što se treba dogoditi je jedan slučaj poput Weinsteina i sve će se srušiti – kazao je izvor za The Sun.

(24sata.hr)