Hit komedija “Crnogorac u krevetu” 13. maja u Kalesiji

BKC “Alija Izetbegović” Kalesija u proteklom periodu aktivno radi na tome da građanima ponudi zanimljive kulturne sadržaje. Isto tako i one sadržaje koji će biti relaksirajući i sa dozom dobrog humora. Petak je pravo vrijeme kada trebate posjetiti BKC “Alija Izetbegović” Kalesija i napraviti predah od svakodnevnih obaveza i nagradi sebe na kraju radne sedmice tako što ćete odgledati jednu od najzapaženijih pozorišnih predstava u regionu.

U Kalesiju stiže ekipa koja će na sceni igrati hit komediju “Crnogorac u krevetu”.

Regionalno popularna pozorišna predstava “Crnogorac u krevetu“ bit će izvedena u petak, 13. maja, u velikoj sali BKC-a, od 20:00 sati

Sat i po vrhunske zabave uz najgledaniju crnogorsku komediju svih vremena.Crnogorac u krevetu je predstava koja se izvodi već petnaestak godina i čija je gledanost veća sada nego u vrijeme kad je nastala.

To je klasična komedija koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima i na duhovit način govori o svim životnim fazama, a naročito duhovito opisuje život prosječnog crnogorskog bračnog para, prikazan prema klasičnim stereotipima o Crnogorcima.

 

Glumci su dobro poznata ekipa koja je osvojila aplauze i pozitivne rekacije publike u regionu. U predstavi igraju: Peđa Šuškavčević i Ana Šimundža-Selski.

Cijena ulaznice: 10 KM

 

(ntv.ba)