FK Sloboda ostvarila rekordan broj prodaje donatorskih karti

Crveno – crni su proteklog vikenda na Gradskom stadionu Tušanj ostvarili treću uzastopnu pobjedu u M-Tel Premijer ligi BiH, a ovu seriju dobrih rezultata ispratila je fenomenalna podrška navijača.

Uoči meča protiv Olimpika klub je pustio u prodaju virtuelne ulaznice/donacije koje su do sada prodate u rekordnom broju, a prodate  su ukupno 1302 virtuelne karte / donatorske karte. Putem on-line platforme (Fan Shop) navijači su kupili 673 ulaznice, a ostatak donatorskih karti (629) prodato je na više lokacija u Gradu:  Autopraona Serhat Kipovi (340), CD Shop Mido (75), TR Gorki i Caffe & Grill Deni (96), prostorije FK Sloboda na Gradskom stadionu Tušanj (69), prostorije RSD Sloboda (20) i u vozilima Tuzla Taxi (29).

Kada je FK Sloboda u pitanju, podrška naših navijača ni ovoga puta nije izostala. Iz kluba su saopštili da su posebno zadovoljni odazivom na ovakav način pomoći Klubu, s obzirom na prilike i situaciju u kojoj se trenutno svi nalazimo. Prošla je godina dana otkako navijači ne mogu sa tribina Tušnja bodriti svoje Crveno – crne, no ni to ih nije spriječilo da još jednom pokažu svoju ljubav prema Klubu. Podrška klubu stigla je sa svih strana svijeta, a Crveno – crni su se svima zahvalili na najbolji mogući način – trećom uzastopnom pobjedom. FK Sloboda se duboko zahvaljuje na podršci i posebno su ponosni na činjenicu da se sve više ljudi uključuje u ove akcije, navode su iz kluba sa Tušnja.