Finansiranje/sufinansiranje manifestacija iz oblasti kulture i sporta: Održan informativni sastanak za neprofitne organizacije

U povodu objavljivanja javnog poziva za dodjelu sredstava iz Budžeta Grada Tuzle za 2024. godinu za finansiranje/sufinansiranje manifestacija iz oblasti kulture i sporta, Služba za kulturu, sport, mlade i socijalnu zaštitu Grada Tuzle održala je danas, informativni sastanak – Dan otvorenih vrata.

Na ovom događaju, održanom u Ateljeu “Ismet Mujezinovć”, potencijalni aplikanti su imali priliku dobiti sve potrebne informacije i uputstva o procesu apliciranja na javni poziv.

Javni poziv za dodjelu sredstava sa pozicija grantovi za kulturne manifestacije i grantovi za sportske manifestacije u ukupnom iznosu od 227.000,00 KM ostaje otvoren do 6.3.2024. godine.

Prijavni obrazac i obrazac budžeta dostupni su za preuzimanje na internet stranici Grada Tuzle www.grad.tuzla.ba.

Za sve dodatne informacije, aplikanti koji nisu prisustvovali Danu otvorenih vrata mogu se obratiti Službi za kulturu, sport, mlade i socijalnu zaštitu Grada Tuzle putem telefona na brojeve: 035/307-327; 307-317 ili e-mailom na adresu: asja@tuzla.ba

Grad Tuzla