Dženifer Aniston ponovo sa Majerom?

Slavna američka glumica Dženifer Aniston navodno je viđena u društvu bivšeg dečka, popularnog američkog muzičara Džona Majera.

Kako navode strani mediji, američki kantautor je uspio da ponovo osvoji srce američke glumice i bivše žene Breda Pita i Džastina Terua. Veliko otkriće je uslijedilo na – društvenoj mreži!

Navodno, Dženifer i Džon su viđeni da zajedno izlaze iz jednog restorana, po pisanju američkog magazina. Takođe, društvena mreža TikTok ih je odala da i dalje održavaju kontakt. Naime, pratioci su primetili psa Anistonove u video snimcima koje je Džon postavljao na društvene mreže.

Podsjetimo, pjevač i kantautor Džon Majer važi za velikog zavodnika i tokom svog života dovođen je u vezu sa mnogim ljepoticama iz muzičkog i glumačkog svijeta.

Sa Dženifer se zabavljao od 2008. do 2009. godine, a ona je starija od njega nekoliko godina što je često potencirano kada su raskinuli jer je navodno to razlog raskida, kao i njegova nevjerstva. Prema pisanjima stranih medija, nakon što su okončali svoju ljubavnu romansu, bivši par je u komentarima redovno iskazivao da među njima i dalje postoje emocije.