Der Deutsch Coach traži medicinsko osoblje za rad u Njemačkoj

Der Deutsch Coach traži medicinsko osoblje za rad u Njemačkoj. Kako navode u svom oglasu svim zainteresovanim nudi se Ugovor o radu koji će biti sklopljen isključivo sa njemačkim poslodavcem. Visina bruto plate iznosi između 2.300 i 3.000 eura.

‘Nudimo rad u super timu, kontakt osobu koja će uvijek biti na raspolaganju zaposleniku pri nostrifikaciji vaše diplome kao i pomoć u daljnjem procesu stručnog obrazovanja i usavršavanja. Također, na usluzi imate kontakt osobu za bilo kakva pitanja’ – navodi Der Deutsch Coach. Uslovi za prijavu su osim završene srednje medicinske škole i odrađenog pripravničkog staža poznavanje njemačkog jezika odnosno posjedovanje certifikata B1.

Prijavu mogu izvršiti osobe i koje trenutno pohađaju kurs njemačkog jezika ili imaju u planu pohađati kurs u skorije vrijeme. Od ostalih uslova se navodi da aplikanti traba da budu vrijedni, ljubazni i komunikativni. Za više dodatnih informacije moguće svi zainteresovani mogu se javiti na viber broj +491749355845, kontakt osoba Nermin Ljigić.