Danas oblačno uz lokalne pljuskove, od srijede toplije

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, oko rijeka i po kotlinama postojaće uslovi za maglu

Prije podne preovladavaće sunčano, a slično će se zadržati i u ostatku dana, jedino će na krajnjem istoku postojati uslovi za koju kap kiše.
Jutarnja temperatura vazduha od osam do 13, na jugu do 19, u planinama od tri, a najviša dnevna od 19 do 24, lokalno na jugu do 26, u planinama od 15 stepeni Celzijusovih.

U utorak, 15. juna, biće sunčano vrijeme uz umjerenu dnevnu oblačnost. Jutarnja temperatura vazduha do 11, na jugu do 13, u planinama od tri stepena, a najviša dnevna od 20 do 25, na jugu i lokalno sjeveru do 27, u planinama od 15 stepeni Celzijusovih.

Porast temperature očekuje se od srijede, pa će i u četvrtak, 17. juna, biti toplo, ali uz promjenljivu dnevnu oblačnost i sunčane intervale. Na planinama na istoku mogući su rijetki pljuskovi.

Jutarnja temperatura vazduha od 10 do 15, na jugu i lokalno sjeveru do 17, u planinama od sedam, a najviša dnevna od 23 do 28, na jugu i lokalno sjeveru oko 30, a u planinama od 20 stepeni Celzijusovih.