CrafTZ BeerFest u subotu u Tuzli

I ove godine popularni tuzlanski sajam piva”CrafTZ Fest održati će se u sklopu Džumbus Festivala uz podršku Udruženja Tuzla Live u centru Tuzle u Zlatarskoj ulici 23.jula u 15 sati.
Craft ili zanatske pivare BH nam dolaze u posjetu u najljepšem dijelu grada Tuzle da uživamo u kvalitetnim gurmanskim kombinacijama piva i hrane , a sve uz muziku i druženje.
Ove godine svojim nektarima će nas obradovati tri BH Craft pivare.Stari znanci su Oldbridž iz Mostara, veteran BH zanatskog pivarstva , zajedno sa nadaleko poznatim Semizburgom iz Semizovca , te odličnom Craft pivarom Laufer iz Brćkog .
Svi dolaze sa odličnim receptima, pričama i još boljim pivama da zajedno sa vama podjele iste te tradicije promocije zanatskog pivarstva u BiH.
Uz pivo ćete moći degustirati mnoge popularne proizvode iz Darkword Krušne pizzerije.Osim dobrog piva, ukusne hrane, druženja uz live DJ muziku će vama zasigurno ostati u pamćenju, kao još jedna u nizu super noći koje ste proveli sa prijateljima, ističu organizatori.
Vidimo se u subotu 23.7. 2022.u 15 sati u Zlatarskoj ulici.
Duška REBIĆ