Bingo: Sve naše trgovine su otvorene i rade prema odlukama nadležnih institucija

Obzirom na sve učestalija pitanja građana kako i na koji način će raditi trgovine prehrambenih proizvoda, te kako se u javnosti, sve češće, šire različite neprovjerene informacije, kontaktirali smo najveći lanac u Tuzli, kompaniju Bingo.

Evo i odgovora:

Snabdijevanje naših trgovina i dalje funkcioniše nesmetano. Sada imamo i količinska  ograničenja kupovine koja su izdali entitetski i kantonalni organi vlasti, te očekujemo da se kupci toga i pridržavaju kako bi i naši uposlenici stizali dopuniti police.

Radno vrijeme naših trgovina je u skladu sa odlukama nadležnih institucija i korigujemo ga svakodnevno, a sve informacije objavljujemo na našoj web stranici.

Naše trgovine ostaju otvorene, pratimo odluke nadležnih institucija  uz pridržavanje svih mjera kako bismo zaštitili naše uposlenike i kupce.

Apelujemo da kupci budu solidarni, da racionalno kupuju i da se pridržavaju mjera sigurnosti koje smo iskomunicirali u našim trgovinama, a tiču se sigurne udaljenosti, ograničenja kupovine  isl, poručili su iz Binga.

rtvslon.ba