Načelnik Gutić potpisao Odluku o pokretanju postupka javne nabavke usluga „Izrada Glavnog projekta rekonstrukcije i dogradnje distributivne mreže sa priključcima na Centralni vodovod u MZ Banovići Selo“

Općinski načelnik dr. Bego Gutić potpisao je Odluku o pokretanju postupka javne nabavke usluga „Izrada Glavnog projekta rekonstrukcije i dogradnje distributivne mreže sa priključcima na Centralni vodovod u Mjesnoj zajednici Banovići Selo – općina Banovići“. Procijenjena vrijednost javne nabavke iznosi nešto preko 13 hiljada i 200 konvertibilnih maraka i ista će se provesti putem konkurentskog zahtjeva, u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama i podzakonskim aktima.

Izradu Glavnog projekta rekonstrukcije i dogradnje distributivne mreže sa priključcima na Centralni vodovod u Mjesnoj zajednici Banovići Selo finansiraju općima Banovići i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede TK. Po izboru najpovoljnijeg punuđača pristupit će se potpisivanju ugovora i rok za realizaciju je 4 mjeseca od dana potpisivanja.

Općina Banovići