Rang liste za stipendiranje posebno nadarenih učenika osnovnih i srednjih škola

Komisije za provođenje konkursne procedure za dodjelu stipendija posebno nadarenim redovnim učenicima srednjih i osnovnih škola na području Tuzlanskog kantona u školskoj 2024/2025. godinu, utvrdile su i objavile rang liste kandidata:

Rang lista kandidata za dodjelu stipendija posebno nadarenim redovnim učenicima SREDNJIH škola na području Tuzlanskog kantona u školskoj 2024/2025. godini

Lista kandidata koji ne ispunjavaju uslove, neblagovremene i nepotpune prijave

Rang lista je objavljena na veb stranici Ministarstva dana 20.9.2024. godine.

Nezadovoljni kandidati mogu podnijeti prigovor u roku od tri dana od dana objavljivanja Rang liste na veb stranici Ministarstva obrazovanja i nauke Tuzlasnkog kantona, u pisanoj formi na adresu: Fra Grge Martića broj 8, Tuzla, sa naznakom „Prigovor na Rang listu kandidata za dodjelu stipendija posebno nadarenim redovnim učenicima srednjih škola na području Tuzlanskog kantona u školskoj 2024/2025. godini“.

Rang lista kandidata za dodjelu stipendija posebno nadarenim redovnim učenicima OSNOVNIH škola na području Tuzlanskog kantona u školskoj 2024/2025. godini

Lista kandidata koji ne ispunjavaju uslove, neblagovremene i nepotpune prijave

Rang lista je objavljena na veb stranici Ministarstva dana 20.9.2024. godine.

Nezadovoljni kandidati mogu podnijeti prigovor u roku od tri dana od dana objavljivanja Rang liste na veb stranici Ministarstva obrazovanja i nauke Tuzlasnkog kantona, u pisanoj formi na adresu: Fra Grge Martića broj 8, Tuzla, sa naznakom „Prigovor na Rang listu kandidata za dodjelu stipendija posebno nadarenim redovnim učenicima osnovnih škola na području Tuzlanskog kantona u školskoj 2024/2025. godini“.

Tuzlarije